Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


38 Takımla bahar turnuvası

12 Mart 2017, 18:03 - Okunma: 1158

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilcisinin geleneksel hale getirdiği ‘Voleybol Bahar Turnuvasına’ 38 takım katılım sağlanarak rekor kırıldı.

6 Mart 2017 tarihinde startı verilip 19 Nisan 2017’de final müsabakaları oynanacak. 38 takımının 8 ayrı grupta mücadele ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Atatürk Kapalı Spor Salonundaki çekişmeli maçlara tüm Batman halkını davet etti. Amaçlarının tüm spor branşlarında başarılı faaliyetler yapmak olduğunu belirten İl Müdürü Eren; “Voleybol Bahar Turnuvamız ismi gibi şenlik havasında çekişmeli ve heyecanlı maçlarla devam ediyor. Kurum olarak voleybolun dışında il temsilcilerimizle koordineli bir şekilde farklı branşlarda da bu tür organizasyonlar yapmak istiyoruz. 7’den 70’e herkesin spor yapmaya hakkı vardır. Bizlerde onların sağlıklı ve düzenli bir spor yapmaları için seferber olmalıyız. Spor yapmayı ve sağlıklı yaşamayı seven bir toplumuz. Onun için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, görevimiz resmi spor müsabakaları ve eğitimler dışında, toplumun her kesiminin spor yapmalarını sağlamaktır. Turnuvaya emek verip destek olanları kutluyorum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=