Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Basketin şampiyonları, Eren’i ziyaret etti

09 Mart 2017, 18:56 - Okunma: 1131

Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da yapılan müsabakalardan birinci olan Fen Lisesi Basketbol takımı, Van ilindeki grup müsabakalarında da aynı başarıyı gösterip namağlup olarak ilk 32 takım arasına girmeyi başardı.

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret eden Fen Lisesi Müdürü Mehmet İsen, Müdür Yardımcıları, Beden Eğitimi Öğretmeni Melih Demir, basketbolcular ve okul idaresi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ağrı’yı 58-28, Mardin’i 37-12 ve Siirt ekibini 50-10 yendiklerini belirten Fen Lisesi Müdürü Mehmet İsen, yarı finallerde Batman’ı temsil edeceklerini belirtti.  Şampiyon takım ile yakından ilgilenen Gençlik hizmetleri ve spor İl Müdürü Halil Eren; “Basketbol camiasının çeşitli kademelerinde görev yaptığım için yaşanan zorlukları çok iyi biliyorum. Batman’ın tüm branşlarda Türkiye çapında başarılı olması için girişimlerimiz sürüyor. Onun için öncelikle Fen Lisesi Basketbol takımından Türkiye birinciliği bekliyoruz. Kurum olarak her zaman imkânlarımız ölçüsünde yanlarında olup desteğimiz sürecektir” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=