Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Güreş bölge müsabakaları Batman’da yapılıyor

02 Mart 2017, 18:47 - Okunma: 1121

Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2017 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Güreş Genç Erkekler Serbest Stil ve Grekoromen Stil grup yarışmalarına Batman ev sahipliği yapıyor.

Bugün başlayacak ve 5 Mart tarihine kadar sürecek olan turnuvalar, Atatürk Spor Salonunda yapılacak. Bölge müsabakaları, Adıyaman, Bingöl, Bitlis, Gaziantep, Malatya, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van illerinin katılımıyla düzenlenecek ve turnuvalarda 195 sporcu mücadele edecek. Müsabakaların teknik toplantısı dün tarihinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde yapıldı. Bugün saat 10.00 da Atatürk Spor Salonunda başlayacak olan müsabakalara sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı açıklamada, Batman’ın bölge müsabakalarına ev sahipliği yapmasının Batman sporuna katkı sağlayacağı ve aynı zamanda ilimizin tanıtımında büyük rol oynayacağı belirtildi. Müsabakalarda İlimize ve Müdürlüğümüze yakışır şekilde ev sahipliği yapılacağını belirten İl Müdürlüğü yetkilileri, tüm sporseverleri yapılacak Güreş Bölge Müsabakalarını izlemeye davet ettiler.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=