Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Engelliler, Muş Sevgi’yi farklı yendi

27 Şubat 2017, 19:42 - Okunma: 1081

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı konuk olduğu Muş Sevgi Engelliler Takımını farklı yendi. Batman ekibi, deplasmanda rakibini yenerek ikinci devreye galibiyetle başladı.

2016-2017 sezonunun ikinci devresinin ilk maçında Muş Atatürk spor salonunda Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü ile oynayan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maçı 74-21 kazanarak aldığı galibiyeti Batmanlılara armağan etti. Aldığı galibiyetle Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış oldu.  Maçın başlama düdüğüyle rakibi karşısında maçın kontrolünü ele geçiren Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı toplu atak ve birebir savunmayla rakibine kendi sahasında adeta nefes aldırmadı. Muş Sevgi Engelliler Basketbol Takımı karşısında alınan galibiyetle ilgili konuşan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, “Garanti Tekerlekli Sandalye basketbol liginde komşu il takımı Muş Sevgi Engelliler Takımıyla ikinci devrenin ilk maçını oynadık. Güçlü rakibimizi deplasmanda yenerek ikinci devreye galibiyetle başladık. Sporcu arkadaşlarım yüreklerini sahaya koyarak iyi bir mücadele sergilediler ve rakibi 74-21 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiler.  Ben bu galibiyeti taraftarımıza, desteklerini esirgemeyen Batman Tüpraş Rafineri Müdürlüğüne, Ulaşımımızı sağlayan Batman Gençlik Hizmetleri il müdürlüğüne armağan ediyor,  Antrenör Abdullah Bayram ve sporcu arkadaşlarımı kutluyorum. Ayrıca misafirperverliklerinden dolayı Muş Sevgi Engelliler yönetici arkadaşlara takımım adına teşekkür ederim” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=