Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’a Avrupa umudu

21 Mayıs 2015, 23:09 - Okunma: 1472

Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde gerçekleşen Samsun 19 Mayıs Yarı Maratonu, yol koşucularını Karadeniz’in merkezinde bir araya getirdi.

Geçtiğimiz yıl Soma’daki maden kazası nedeniyle iptal edilen yarış, iki yıl aradan sonra 157 kişinin katılımıyla yeniden koşuldu. Fuar Caddesi’nden başlayan yarı maratonun startını Samsun Valisi İbrahim Şahin verdi. Valilik önündeki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sırasında sporcular, Kurtuluş Yolu üzerindeki Fuar Caddesi’nden başlayarak Atakum ilçesindeki Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden geri dönüp, başladıkları yere gelerek toplamda 21 kilometrelik parkuru tamamladılar.
Son dönemlerin en başarılı takımı olan Batman Petrolspor Atletizm takımı Samsun Yarı Maratonunda elde ettiği takım halinde Türkiye şampiyonluğu ile Avrupa’ya çıkma imkânı yakaladı. 19 Mayıs tarihinde Samsun’da yapılan Uluslararası Samsun Yarı Maratonu’na katılan Petrolspor Atletizm takımı, Mehmet Akkoyun, Şeref Dirli, Ercan Muslu ve Yavuz Ağralı’dan oluşan kadrosu ile müsabakada yer aldı. 21,5 km’lik parkuru 3 saat 22 dakika 27 saniye ile bitirerek takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. İkinciliği İstanbul Beştelsiz Spor kulübü alırken, 3.cülüğü ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulübü aldı. Batman Petrolspor Atletizm takımının takım halinde Türkiye şampiyonu olmasına oldukça sevindiklerini belirten TP Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, “Bu sezon hedeflediğimiz tüm yarışlarda sporcuların elde ettiği başarılar kulübün çıtasını ve hedeflerini bir hayli yükseltmiştir. Büyük Erkekler kategorisinde birbirinden zorlu rakipler ile mücadele eden Atletizm takımımız takım halinde şampiyonluğu takdire şayandır. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=