Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Önümüzdeki sezonda iddialı olacağız’

21 Şubat 2017, 18:23 - Okunma: 1207

‘Bu yıl ilk kez BATSO 2. Amatör ligde mücadele eden Karpuzlu Birlik Spor yönetimi, bu yıl birçok imkansızlıklarla boğuştuklarını belirterek, önümüzdeki sezona iddialı hazırlanacaklarını belirttiler.

 Kulüpten yapılan açıklamada, şöyle denildi; “Bu sezon ilk kez kurduğumuz takımla BATSO 2.lig amatör’de dostluk ve centilmenliği ön plana alarak mücadele etmeye gayret ettik. Sezon başında lige katılıp katılmama konusunda kararsız olmamıza rağmen netice itibarıyla lige katılma kararı aldık. Sezon başından sonuna kadar maddi sıkıntılar nedeniyle antrenmanlara çıkamadık ve karşılaşmalara çıkmakta çok zorlandık. Ancak servis, yemek ve bu gibi sıkıntılara rağmen mücadele etmeye gayret ettik. Oyuncularımız bireysel olarak çok iyi olmalarına rağmen en büyük eksikliğimiz olan antrenörün olmayışı ve antrenman yapamamaları nedeniyle karşılaşmalardan istediğimiz sonucu alamadık. Herşeye rağmen Batman'daki spor camiasında yer almak ve değerli insanlarla tanışmak güzel bir şey olduğunu düşünüyoruz. En büyük hedef ve misyonumuz Batman sporuna ve gelecekte bölge sporuna güzel ahlak, dürüstlük, inançlı ve sağlıklı bir gençlik kazandırmak olacaktır. Gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladık. İlk önce takımı çalıştırabilecek bir hocaya ihtiyaç duymaktayız. Getireceğimiz yeni oyuncularla 2017-2018 sezonunda iddialı bir mücadele sergileyerek bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz. Bize maddi ve manevi destek vermiş olan herkese teşekkür ediyor, bütün takımlarımıza ve özellikle bir üst lige çıkan, İdmanyurduspor, Beşirispor ve Beşevlerspora 1. Amatör ligde başarılar diliyoruz. Herşey dostluk ve dürüstlük için olsun, saygılarımızla.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=