Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Filede gözler yarı finallerde

21 Şubat 2017, 18:23 - Okunma: 1159

Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Voleybol kız ve erkek takımlarımız çeyrek finalde büyük bir başarıya imza atarak yarı finallere kalmaya hak kazandı.

Şubat ayında Elazığ ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar ligi çeyrek final şampiyonasında kız ve erkek takımlarımız grupları lider olarak tamamladı. Kızlar Iğdır’ı 3-1, Diyarbakır’ 3-0 ve Van ilinin takımını 3-2 yenerek Yarı finallere kalmaya hak kazanırken, erkek takımı da Van ve Gaziantep illerini 3-0’lık net skorlarla yenerek yarı finallere yükselen ikinci takımımız oldu.
VOLEYBOL TAKIMLARI ERZİNCAN YOLCUSU
Batman’ı Erzincan ilinde 17-19 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Yarı Final müsabakalarında temsil edecek kız ve erkek takımımız 19 Mayıs Kapalı Spor salonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü yetkilileri, başta Petrolspor erkek takımının sporcuları, emeği geçen antrenör, sporcu ve idarecilere teşekkür ederek aynı başarının yarı finallerde de gösterilmesini istediler. Özellikle Kız takımının antrenörleri Aziz Erin, Esra Yılmaz ile erkek takımının antrenörleri Hakkı Yıldız ve Sevgi Artuğ, elde edilen başarıda büyük pay sahibi oldular. Petrolspor’un erkek takımına verdiği desteğin yanı sıra müsabakalarda gösterdikleri üstün başarı diğer takımlar tarafından da ayakta alkışlandı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=