Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Yıldızlar ligi başladı

21 Şubat 2017, 18:21 - Okunma: 1102

2016-2017 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Orta Okullar arası yapılan yıldızlar şampiyonası 8 ayrı grupta 33 takımın katılımıyla başladı.

Aydınkonak semt sahasında startı verilen turnuva 9 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Gençlik hizmetleri ve spor İl Müdürlüğünün organize ettiği turnuvada oynanan karşılaşmalar ilk günden çekişmeli geçmeye başladı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Burak Eren, amaçlarının gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi.  Eren yaptığı açıklamada; “Bu yıl yıldızlar ligine ciddi anlamda katılım oldu. 8 ayrı grupta 33 takım mücadele edecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alanlar üst tura çıkacak. Ardından müsabakalar elemeli bir şekilde devam edecek. Şampiyon olan takımımız ise ilimizi bölgede temsil etmeye hak kazanacak” diye konuştu. Eren ayrıca katılım sağlayan tüm okullara teşekkür etti.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=