Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Amatörde 19. hafta

20 Şubat 2017, 20:14 - Okunma: 1084

Batman BATSO 1. Amatör liginde 19 hafta maçları oynanan 6 karşılaşma ile sona erdi.

 Haftanın ilk maçında Play-Off iddiasını sürdürmek isteyen Yeşiltepespor Gercüş Bağlarsporu 5-1 yenerek moral buldu. Günün ikinci maçında Aydınkonak Gençlikspor, Üniversitespor takımına 5-2 yenilmekten kurtulamadı. Beşiri ilçe stadında oynanan Play-Off’u yakından ilgilendiren maçta Güneşspor güçlü rakibi Tüpraşspor’u 1-0 yenerek altın değerinde 3 puan aldı. Yine 19 Mayıs Sentetik çim sahada oynanan Pazar günkü ilk karşılaşmada TEİAŞ Gençlikspor 19 Mayıs Gençlikspor takımını 2-0 yenmeyi başardı. Kozluk ilçe stadında oynanan karşılaşmada ise Kozluk Gençlikspor güçlü rakibi Sağlıkspor’u 6-0 yenmeyi başardı. 19. Haftada oynanan son karşılaşmada ise Hasankeyf Diclespor Gençlerbirliğispor takımını 2-1 yenerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.


Yeşiltepespor ağalara acımadı; 5-1
Batman 1. Amatör liginde Yeşiltepespor Gercüş Bağlarspor takımını 5-1 gibi farklı bir skor ile yenmeyi başardı. Yeşil kırmızı ekip Yeşiltepespor aldığı galibiyetle Play-Off iddiasını sürdürdü.

Üniversite işi biliyor; 5-2
Play-Off’un en güçlü adaylarından olan Üniversitespor Aydınkonak Gençlikspor takımını 5-2 gibi farklı bir skor ile yenerek çıkışını sürdürdü. Oynadığı güzel futboluyla adından söz ettiren Üniversitespor aldığı galibiyetle rahat bir nefes aldı.

Güneşspor Play-Off’ta varım dedi; 1-0
Play-Off iddiasını sürdüren Güneşspor güçlü rakibi Tüpraşspor’u 1-0 yenerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Güneşspor aldığı 3 puan ile Play-Off’ta bende varım dedi.

TEİAŞ öldü öldü dirildi; 2-0
Batman 1. Amatör liginin lideri Teiaş Gençlikspor 19 Mayıs Gençlikspor takımı karşısında adeta öldü öldü dirildi. Karşılaşmayı 2. Yarıda bulduğu 2 golle kazanmasını bilen Teiaş Gençlikspor aldığı 3 puanla liderliğini sürdürdü.

Hasankeyf spor gençlerle piknik yaptı; 2-1
Batman 1. Amatör liginde mücadele eden Hasankeyf Diclespor güneşli havada Gençlerbirliğispor karşısında adeta sahada piknik yaptı. Piknik havasında geçen karşılaşmayı Hasankeyf Diclespor 2-1 kazanarak altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kozluk coştu; 6-0
Batman 1. Amatör liginin alt sıralarından kurtulmak isteyen Kozluk Gençlikspor Sağlıkspor takımına sahasında 6-0 gibi farklı bir skor ile yenmeyi başardı. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Kozluk Gençlikspor sahadan istediği skorun yanı sıra altın değerinde 3 puan almayı başardı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=