Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Atletizmde dünya, avrupa ve olimpik barajını aştık

19 Şubat 2017, 19:33 - Okunma: 1170

Batman’ı Antalya ilinde yapılan Spor Toto Türkiye 20 K yürüyüş yarışmasında temsil eden Selman İlhan, Dünya Yıldızlar Barajını, Avrupa Gençler Barajını ve Olimpik kadro barajını aşarak tarih yazdı.

Batman’ı temsil eden İlhan, 44.11 derecesiyle 47.00 olan Dünya Yıldızlar Barajını 44.30 olan Avrupa Gençler Barajını ve 44.40 Olimpik Kadro barajını aşarak göğsümüzü kabarttı. Atletizm Sportif yürüyüş dalında 10 km yıldızlar kategorisinde ilimizi temsil eden Selman İlhan, Antalya Mili Takım Hazırlık kampında çalışmalarını sürdürüyor.
HEDEF 2020 TOKYO OLİMPİYAT BARAJINI AŞMAK
Batman’ı en iyi bir şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Atletizm Antrenörü Mehmet Yıldırım, hedeflerinin 2020 ‘de yapılacak Tokyo Olimpiyatlarında 1.24 dakika olan barajı aşmak olduğunu söyledi. Antrenör Yıldırım yaptığı açıklamada; “Önümüzde 18 Mart’ta Milli Takım seçmeleri var. Sporcumuz Selman İlhan’ın Milli Takıma seçilmesi durumunda; Balkan şampiyonası, Avrupa Piramit ve Dünya Yıldızlar yarışmalarına katılım sağlayacağız. Türkiye’yi ve Batman’ı en iyi bir şekilde temsil etmek için canla başla çalışıyoruz. Bu konuda elde ettiğimiz başarıda başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Halil Çöl, Spor Şube Müdürümüz Burak Eren, Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut ve maddi ve manevi destekleri olan herkese teşekkür ediyorum. “ diye konuştu. Yıldırım batman’ın isminin Atletizm dalında Ulusal ve uluslararası arenada temsil etmek için programlı ve aktif çalışmalarını sürdürdüklerini de sözlerine ekledi. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=