Menü

Batman Medya Gazetesi

Geri Dön

Mehmet SABAZ:
İkinci yılımızı geride bıraktık

25 Ağustos 2022, 15:11

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.
Yazımın başlığını yazarken ünlü Sanatçı Melihat GÜLSES'in şarkısı geldi. Hatırıma şarkının metni şöyleydi;
Yıllar ne çabuk geçti o, günler arasından.
Bir tel saç onun kaldı bütün hatırasından.
Hala duyarım bin sızı ben her yarasından.
Bir tel saç onun kaldı bütün hatırasından.
Hakikaten yıllar ne çabuk geçiyor. İki seneyi geride bırakırken sanki dün gibi geliyor insana. Sanki dün yazı yazmaya başlamışım. Zaman su gibi akıp gidiyor. 27 Ağustos 2020 yılında Batman Medya gazetesinde başlayan yazarlık görevimin 2. yılını geride bırakarak üçüncü yılımıza adım atık. Tabii ki yazılarımıza gündeme dair ve ağırlıklı dini konulardan oluşan yeni ve güncel yazılar çıkararak devam ettirmeye gayret ve çaba sarf edeceğiz. Üçüncü yıllımıza yeni bir perspektifle ve dop dolu güncel ve yeni yazılarla karşınıza çıkmaya çalışacağız. Dini konusunda olsun, diğer konularda olsun halkımızı bir nebze olsun bilgilendirmişsek ne mutlu bize... İnanın benim için en güzel mutluluk budur. Öyle olmasaydı yazı yazmayı bırakırdım. İlkeli, dürüst ve taraf tutmadan il ve ilçelerin sorunları anında yayınlayan, halkın sorunlarını dinleyen ve içeriği haber bakımından zengin olan Batman’da yayın yapan bağımsız ve siyasi bir gazetenin mensübu olmaktan ve yazılar yazmaktan ziyadesiyle gurur duyuyorum ve çok mutlu oluyorum. Gazeteyi her gün zevkle okuyorum ve siz değerli okurlara da okumayı tavsiye ediyorum.
Öncelikle bunu belirtmek isterim. Batman Medya gazetesinde bana yer verdiği için ve şahsıma gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı imtiyaz sahibi sayın Ercan ARSLAN'a özelikle şükranlarımı iletirim. Gazetenin diğer çalışanlarına da çok teşekkür ederim. Saygılarımı ve sevgiler sunarım. Rabbim onların yar ve yardımcıları olsun. İşleri güçleri rast getirsin. Ekmek kapıları olan gazeteyi de daima ayakta tutsun. Önemle kendi açımdan şunu belirtmeden geçmeyeceğim. Okurlarımız onlar benim yazma sebebim, onlar okumasa ve bizleri takip etmeseler ben ne diye yazı yazacağım. Hatta kime yazacağım. Bütün bu çaba ve gayretlerim onlar içindir, onları mutlu ettiysek ne mutlu bizlere... Okurlarımız her türlü istek ve taleplerini bizlere iletebilirler. Bizlerde köşemizde yayınlayacağız. Yazılarımızı takip eden ve okuyan bütün okuyucularımızdan rabbim razı olsun, onları her türlü kötülükten muhafaza etsin.
Haftada bir kere Cuma günleri çıkan yazılarımız www.batmanmedya.com internet sayfasından takip edebilirsiniz. Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi hepimizin üzerine olsun. Dua da buluşmak dileğiyle Allah'a emanet olun. Hakka namzet ol.

 

Mehmet SABAZ Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Medya Gazetesi

Normal Siteye Dön

,