Menü

Batman Medya Gazetesi

Geri Dön

Veysi ÖZER - KIRMIZI KART:
Petrol-stop

03 Nisan 2018, 17:30

Mazisindeki başarılarla adını Türk futbol tarihine yazdıran ve bünyesinde yetiştirdiği futbolcularla adeta bölgenin lokomotifi olan takım ne yazık ki kör talihine kurban oluyor yıllardır..
TPAO bünyesinden çıktığı günden bu yana adeta ite kalka yoluna devam eden 1960 doğumlu bu takım artık sıradanlaştığı gibi "hedefsiz"yoluna devam ediyor..
Ülkenin can damarı olan petrolün adını taşıyan bu takımın neden bu duruma düştüğü hepimizin malumu..Bu takımı bügünlere ve bu duruma sokanlar nasıl vicdan hesaplaması içindeler!
Bu takım artık birilerinin para verdiği ve sahip olduğu bir noktada.Parayı verenin düdüğü çaldığını unutmamak gerek.Ancak bu takımı yönetenler öncelikle kendilerine bir hedef belirlemeleri şart.Hedefsiz bir gemi yol alamaz!Bu hedef içinde herkesin bu takıma kendi takımı gibi sahiplenmesi gerek.yıllardır adeta taraftarını ve beklentileri bir bir hayallerle bir takımdan çok ,birliğin ,birlikteliğin ve kolej havasının hakim olacağı takım ve yönetim kurulmalı.
Bu ekip ilk baştan toplumun benimsediği ve güven duyacağı isimlerden oluşturulmalı.ve işi ehline verilmeli..
Bu takımı tekrardan eski günlerine ve başarılarına getirmenin yolları aranmalı.
Doğru hedef
Doğru yönetim
Şeffaflık
Doğru teknik kadro
Yukarda bu saydıklarım oluşturulması halinde inanıyorum ki bu takıma tüm Batmanlılar sahip çıkacaktır.
20 yıldır hep aynı kategoride mücadele etmek ikimizin makus talihi olmamalı.Bunun için artık kişisel çıkar ve düşüncelerden çok gelecek için seferber olunmalı.Yoksa petrolspor önümüzdeki yılları göremeyecektir...

Veysi ÖZER - KIRMIZI KART Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Medya Gazetesi

Normal Siteye Dön

,