Menü

Batman Medya Gazetesi

Geri Dön

HÜDA PAR’dan icathaneye ziyaret

20 Ekim 2022, 14:24

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Batman’da kurulan İcathane Atölyesini ziyaret etti.


Batman Üniversitesi Merkez Kampüste bulunan icathane ziyaretinde HÜDA PAR heyetini, TÜGVA Batman Şube Başkanı Muhammed Onutçu ve beraberindeki heyet karşıladı. Ziyarette icathane koordinatörü Hamza Kaya, HÜDA PAR heyetine atölye ve laboratuvarları gezdirerek yapılan ve yapılacak olan çalışma ve projelerle ilgili bilgiler verdi.  Türkiye’nin en büyük icathanesinin Batman’da kurulmasının sevindirici olduğunu belirten Merkez İlçe Başkanı Durmaz, projenin uygulanması sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.
“ATÖLYE GENÇLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK”
Gençlerin ufkunu açacak çalışma ve projelerin icathane vesilesiyle yapılacak olmasının önemli olduğunu vurgulayan Durmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:  “İlimiz Batman’daki genç kardeşlerimizin TÜGVA icathanesi aracılığıyla teknolojiyi kullanarak faydalı projelere imza atmalarının gençlerin yeni yetiler kazanmasına ve var olan teknolojik ve bilimsel becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayacaktır.”
 

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Medya Gazetesi

Normal Siteye Dön

,