Menü

Batman Medya Gazetesi

Geri Dön

İLK GECE MAÇI HEYECANI!

30 Ağustos 2022, 16:12

Batman futbol tarihinde ilk kez gece maçı oynanacak.

Stadyumdaki eksikliklerin tamamlanmasıyla Batman Şehir Stadyumu ilk defa 4 Eylül Pazar günü 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Batman Petrolspor ile Nazilli Belediyespor gece maçında karşı karşıya gelecek. Aynı zamanda Batman futbol tarihinde oynanacak ilk gece maçı olacak.
 “TARİHİ BİR HAFTA OLACAK”
2. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Nazilli Belediyespor ile 4 Eylül’de sahalarında ilk kez gece maçına çıkacaklarını belirterek, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini kaydetti. Kendileri için bu karşılaşmanın farklı bir anlamı bulunduğunu dile getiren Başkan Akbaş, şöyle konuştu: "Takımımızın iç saha maçlarını akşam saatlerinde oynanması teklifi TFF tarafından kabul edildi. Bu doğrultuda 04.09.2022 tarihinde Nazilli Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşma Şehir Stadında saat 20.00’de oynanacak. Bu hafta hem Batman hem de Petrolspor için tarihi bir hafta olacak. İnşallah sahamızda ilk gece maçımıza çıkacağız. Petrolspor taraftarlarının Şehir Stadı'nda gece maç izleme özlemi artık son buluyor. Tüm Batman Petrolspor taraftarlarını bu karşılaşmayı izlemeye davet ediyorum. Pazar akşamı ilk kez sahamızda gece oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnşallah taraftarımızla beraber 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz."
“TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİYLE MAÇI KAZANACAĞIZ”
Teknik Direktör Ahmet Yavuz ise ilk haftada alınan galibiyetin, takıma büyük moral ve motivasyon sağladığını belirtti. Geçen hafta deplasmanda 1-0 kazandıkları Somaspor maçında galip gelmelerinin takımda motivasyonu arttırdığını belirten Yavuz, şunları kaydetti: "İlk maçımızda deplasmanda karşılaşmayı kazanmak bizim açımızdan çok önemliydi. Mücadele gücümüz iyiydi. Pazar akşamı sahamızda ilk gece maçımıza çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle Nazilli Belediyespor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz." Buarada Pazar günü Batman Şehir stadyumunda oynanacak Batman Petrolspor - Nazilli Belediyespor maçının bilet fiyatı ise 20 TL olarak satışı sunuldu.
 

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Medya Gazetesi

Normal Siteye Dön

,