Menü

Batman Medya Gazetesi

Geri Dön

PETROL’DEN ‘SÜPER’ BAŞLANGIÇ

29 Ağustos 2022, 18:49

TFF 2.Lig Beyaz Grup Trabzon temsilcisi Batman Petrolspor, 2022-2023 sezonunun ilk maçında deplasmanda Manisa ekibi Somaspor ile karşı karşıya geldi.

Yeni sezona 3 puanla başlamak isteyen kırmızılılar-beyazlılar, Soma deplasmanında ilk yarıda aradığı golü bir türlü bulamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya daha atak başlayan ve ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle oyun formatını değiştiren Batman Petrolspor 55. dakikada galibiyet golünü buldu. Golden sonrada ataklarını kesmeyen kırmızı-beyazlılar, Manisa’dan altın değerinde 3 puanla evine döndü. Maç sonrası değerlendirmede bulunan Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, yeni takım olmalarına rağmen deplasmanda alınan galibiyetin çok önemli olduğunu kaydetti.
“LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK ÖNEMLİYDİ”
Yeni bir araya gelmiş bir takım olmalarına rağmen Soma deplasmanından 3 puanla dönmenin sevincini yaşadıklarını kaydeden Yavuz, “Soma’dan galibiyetle döneceğimizi belirtmiştim. Futbolcularıma inancım tam. Lige galibiyetle başlamak çok önemliydi. Bu haftasonu evimizde ağırlayacağımız Nazilli Belediyespor maçına da sıkı bilenip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.
 

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Medya Gazetesi

Normal Siteye Dön

,