Menü

Batman Medya Gazetesi

Geri Dön

Batman'dan Ordu'ya transfer

25 Ağustos 2022, 15:03

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının skorer oyuncusu Beytullah Temiz, Süper ligde mücadele eden Ordu'ya transfer oldu.

 Başarılı sporcu 17 yıldır Batman takımın formasını giyiyordu. Temiz, yeni sezonda Ordu Büyükşehir takımının formasını giyecek. Temiz, “17 Sezondur oynadığım ve ailem olan Batman'a veda ediyorum. Ardımda güzel şeyler bıraktığıma, çok şey öğrendiğime inanıyorum. Batman Engelliler Spor Kulübünün engelliliğe, spora verdiği değer, yarattığı farkındalık için müteşekkirim” dedi.
“FUTBOLCUMUZUN ÖNÜNE AÇTIK”
Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, “17 Yıldır takımımızda mücadele eden oyuncumuz Beytullah Temiz, Ordu takımına transfer olmak istediğini söylediğinde çok sevindik. Kulübümüzde yıllardır verdiği mücadeleden dolayı kendisine teşekkür edip yeni takımında kendisine başarılar diledik. Oyuncumuzun önünü açmak için transferinde hiç bir bedel almadık. Kulüp olarak tek gayemiz Batman’daki engelli bireylere sporu sevdirmek ve Batman’ı mücadele ettiğimiz ligde en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.
 

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Medya Gazetesi

Normal Siteye Dön

,