Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


MİLLET İTTİFAKI BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

13 Eylül 2022, 16:20 - Okunma: 537

Millet ittifakının Batman İl Başkanları ülkenin mevcut sorunlarını görüşmek için bir araya geldiler.

CHP il Başkanı Hüseyin Yaşar, İYİ Parti il Başkanı Kısmet Çelik, Gelecek Partisi İl Başkanı Abdulbaki Polat, Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Güney ve Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız bir araya gelerek gündeme değerlendirdiler.
İl başkanlarının yaptıklarını ortak açıklamada şunlara değinildi: “Cumhur ittifakının izlediği yanlış ekonomi politikalarının faturası 7'den 70'e bütün vatandaşlarımızı ekonomik olarak bir çıkmazın içerisine sürüklemiştir. Bin bir emekle çocuklarını yetiştirip okula gönderen aileler kırtasiye malzemelerindeki fiyat artışı yüzünden bir çıkmazın içerisine girmişlerdir. Birçok öğrenci yeni eğitim öğretim yılına kalem ve defter eksiğiyle başlamak zorunda kalmıştır. Bir diğer öğrenci grubumuz üniversiteliler, geçtiğimiz sene yaşanan yurt sorununa bu defa kiraların artışıda eklenince öğrenciler eğitim hayatlarında ki başarıları bir kenara bırakıp başlarını sokacakları sıcak bir odanın derdine düşmüşlerdir. Eğitim,  sağlık, doğalgaz zammı elektrik zammı, tarım ve hayvancılık sorunlarının yanında şimdi de öğrencilerimizin sorunları baş göstermeye başlamıştır. AKP iktidarının sebep olduğu bu sorunları Millet ittifakı bileşenleri olarak çözmeye hazırız.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=